Hi! Ik ben Marjolein, mama van 2 (Jongen 2012 & Meisje 2014) en wij wonen in het gezellige brabant.

Ik hou er van om creatief bezig te zijn is het niet met taarten bakken dan wel met leuke (het liefst over de top) kinderfeestjes organiseren of het maken van originele traktaties, kado's voor kraambezoek, verjaardagen of een nieuwe woning.

Toen ik in 2014 voor de 2e keer mama werdt zat ik een lange tijd thuis, natuurlijk lekker met de kindjes maar al gauw begon ik me ook een beetje te vervelen het begon met taarten maken voor familie en vrienden, later kwamen daar ook leuke kadootjes bij.
Maar ook decoraties knutselen in ons huis of kleertjes bedrukken voor de kinderen mede dankzij mijn moeder die ook enorm creatief is konden we samen helemaal los gaan met ideeën en materialen.

En toen dacht ik hoe leuk zou het zijn om mijn eigen webshop op te starten waarin ik kadootjes ga maken voor mensen buiten mijn kennissen kring. Ik bedacht een naam, schreef a4tjes vol ideeën, maakte zelfs met hulp van mijn man (die daarin veel handiger is..) een webshop.
Maar het doorzetten durfde ik niet en zo ging ik toch maar weer "veilig" terug werken in de detailhandel.

En toen ik in 2020 mededankzij Covid meer thuis dan aan het werk was.
Ging ik nadenken wat wil ik nu echt.. de detailhandel begon me enorm te vervelen, het vele thuis zitten overigens ook ;)
En dus kwam lief leuk kado weer omhoog borrelen en deze keer pakte ik alle kansen aan om er echt werk te van maken.
Ik nam ontslag en melde me in Juli 2020 aan bij de Kamer van Koophandel.
En inmiddels een paar jaar verder en lief leuk kado blijft maar groeien,
ik krijg bestellingen door heel Nederland maar sinds 2022 weten ze me ook vanuit België goed te vinden, waar ik super trots op ben!
En nog elke dag ben ik blij en vooral trots op mijn keuze en natuurlijk met iedere bestelling!

LIEF LEUK KADO
Waar iedereen jong en oud terrecht kan voor een op maat gemaakte, persoonlijk, lief, leuk of grappig kadootje.
Je beste vriendin die jarig is, je opa die wel een opkikkertje kan gebruiken, kado's voor vader/moederdag, gepersonaliseerde kraamkado's of bedankjes voor de liefste juf of coole meester.
Het is allemaal mogelijk, kun je iets niet vinden? Aarzel dan niet om me een mail te sturen wellicht kunnen we er dan samen wat op bedenken.

Ook zijn we te volgen op social media!

Veel shop plezier,
Liefs Marjolein
 

© 2020 - 2024 liefleukkado | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Momenteel is het wat drukker in de webshop, daardoor kan het voorkomen dat je iets langer op gepersonaliseerde producten moet wachten dan je gewend bent. Ik blijf mijn uiterste best doen om je bestelling binnen 3 á 5 werkdagen verzendklaar te maken. Spoed orders zijn momenteel dan ook niet mogelijk.