Er zijn verschillende lettertypes en kleuren mogelijk hieronder vind je meer informatie.
 


Staat je gewenste lettertype niet in de keuzelijst van je gekozen product, dan is deze helaas hiervoor niet geschikt.
Mocht je gekozen lettertype toch niet helemaal mogelijk zijn dan zal ik ten alle tijden hierover contact met je opnemen.
Sommige lettertypes bestaan uit alleen hoofdletters of juist niet en sommige lettertypes hebben geen leestekens.

Twijfel je over een lettertype en/of de kleur hiervan dan mag je mailen naar info@liefleukkado.nl vermeld even je gewenste naam/tekst en de lettertype(s) dan stuur ik je een voorbeeld per mail terug.

Ben je opzoek naar een specifiek lettertype denk bijvoorbeeld aan een geboorte kaartje? Neem dan even contact op met een duidelijke foto van het lettertype of als je de naam hebt van een lettertype maakt het zoeken net wat makkelijker, ik zal dan kijken of het mogelijk is om je gewenste lettertype te gebruiken.

 


Vinyl is een zelfklevende folie geschikt voor gebruik op gladde ondergronden bijv. hout, glas, plastic, muren etc. in principe is het overal wel op te plakken. Alleen is de plakkracht niet op elke ondergrond even sterk.

Ik heb vinyl folie alleen in matte kleuren op voorraad, zit je gewens. 
Vinyl is een sticker, door veelvuldig gebruik kan deze loslaten.
Vinylfolie is niet  geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar, mocht er een stukje sticker loslaten van het product adviseer ik om de gehele sticker direct te verwijderen. 
Ik adviseer ook om artikelen bestickerd nooit in de vaatwasser te plaatsen denk hierbij aan de plastic bekers met naam bij verhitting lost namelijk de lijm op waardoor je sticker loslaat.
Het artikel dient met de hand (lauwwarm water) afgewassen te worden, niet over de sticker borstelen, laten drogen aan de lucht of droog deppen met een theedoek.

 


Flexfolie is een gladde, flexibele folie die wordt gebruikt bij het bedrukken van textiel.
Zilver, goud en rosé goud hebben een glimmertje.


Wasvoorschrift;
Kan gewassen worden op max 40 graden.
Geen gebruik maken van wasverzachter en de droger, niet over de print strijken

 

© 2020 - 2024 liefleukkado | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Van 17 april t/m 28 april verwerk en verzenden we géén orders! Alle geplaatste orders worden 29 april op volgorde van binnenkomst weer terug opgepakt.