Verwerkingstijd van producten
Ik streef ernaar je bestelling binnen 2 á 5 werkdagen te verwerken. Sommige artikelen worden met de hand op bestelling gemaakt en daarom varieert de verwerkingstijd van 2 tot 5 werkdagen. Soms lukt het mij niet om dit na te komen, soms zijn producten niet genoeg voorradig of is het druk en zal het misschien iets langer kunnen duren in dat geval zal ik altijd contact met je opnemen.
Voor grotere orders kun je het beste vooraf even contact met me opnemen om de mogelijkheden te bespreken, hiervoor kunnen andere leveringstijden gelden.
 
Spoedbestellingen (Alléén na overleg)
Neem dan vooraf even contact met me op voor de mogelijkheden. Vaak is er wel wat te regelen en zal ik daarvoor mijn best doen. Mocht je achteraf contact opnemen voor een spoedbestelling kan het zijn dat ik alsnog de normale verwerkingstijd aanhoud. Voor het maken van een spoedbestelling kan ik mogelijk vragen om een meerprijs.

Verzending
Alle bestellingen worden via PostNL verzonden, hiervoor gelden de standaard tarieven van PostNL:
Alle pakketjes worden verzonden met Track & Trace.

Verzendkosten Nederland
Brievenbuspakketje €4,25
Pakketpost €6,95

Verzendkosten België
Pakketpost €10,95

De verzendkosten worden automatisch aangepast in je winkelmandje.
Graag naar een ander land dan Nederland of België verzenden? Neem dan vooraf even contact op dan kunnen we kijken naar de mogelijkheden en de juiste verzendkosten die daar bij horen.

Levering PostNL
Zodra je bestelling klaar staat om verzonden te worden krijg je een email met de track en trace code.
Zodra je pakket afgegeven is bij PostNL leveren ze binnen Nederland je pakket binnen 1 á 2 werkdagen, naar België zal dit ongeveer 1 á 3 werkdagen zijn.
In uitzonderlijke gevallen (Tijdens de drukke periodes; Black Friday, Sinterklaas, Kerst en overige feestdagen) kan de levertijd bij PostNL oplopen tot 4-6 werkdagen. 
We hebben je gemist briefjes worden niet meer gebruikt!  
Zorg daarom dat je email klopt en houd je track en trace code goed in de gaten! Mocht je niet thuis denken te zijn kun je via de track en trace pagina je pakketje bij een Pick-up punt laten bezorgen.
Dit kan ook tijdens je bestelproces ingevoerd worden.

Afhalen van je bestelling (Kan alléén na overleg!)
Het is ook mogelijk om producten bij mij af te halen hiervoor geldt dit is alleen na overleg mogelijk. 
Zodra je bestelling klaar staat voor afhalen krijg je van mij een bericht waarin we een datum/tijd kunnen afspreken.
Het afhalen is gratis. Wel vraag ik je om je te houden aan de gekozen tijd-stip/-vak, mocht je niet kunnen of later/vroeger zijn neem dan graag even contact op via whatsapp.

Heb je nog vragen over levering of verzenden? Neem dan vooral even contact met me op via info@liefleukkado.nl  of whatsapp.

© 2020 - 2024 liefleukkado | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Momenteel is het wat drukker in de webshop, daardoor kan het voorkomen dat je iets langer op gepersonaliseerde producten moet wachten dan je gewend bent. Ik blijf mijn uiterste best doen om je bestelling binnen 3 á 5 werkdagen verzendklaar te maken. Spoed orders zijn momenteel dan ook niet mogelijk.