Mok | eigen getekende poppetjes

Artikel 1 van 20
€ 14,95 (inclusief btw)

Hoe leuk is het om je juf of meester een origineel (afscheids)kado te geven d.m.v. eigen getekende poppetjes met naam van ieder kind uit de klas. 

Aan de slag met de tekening;
- Stem met elkaar af wat je er precies op wilt zetten. Kies je voor een poppetje met naam, of alleen een hoofdje met naam of alleen een naam. Zorg ervoor dat er geen achtergronden bij getekend worden.
- Voor het mooiste resultaat kun je het beste een A4 papiertje pakken, liever te groot dan te klein getekend. Waarop je eventueel eerst dunnetjes met potlood tekent en dit dan overtrekt met zwarte fineliner of dunne stift.
- Het is ook mogelijk om een kleine tekst toe te voegen denk aan de klassen naam of de naam van de juf meer tekst is helaas niet mogelijk.
- Hoe meer pixels hoe beter en scherper de tekening/afbeelding erop komt daarom geeft scannen het mooiste resultaat maar een duidelijke foto (in daglicht en vanaf boven gemaakt) met je telefoon is ook voldoende.
- De tekeningen mogen verstuurd worden naar info@liefleukkado.nl (vergeet je ordernummer niet te vermelden) of als reactie op de orderbevestiging, ik mail altijd zodra ik je tekening ontvangen heb of voor eventuele vragen.
Gezien de hoeveelheden tekeningen mag je me deze ook per whatsapp sturen net wat je zelf prettiger vind.

Een gepersonaliseerde mok kan NIET retour worden gezonden, omdat deze speciaal voor je geproduceerd is. Kijk de ingevoerde keuzes altijd goed na voordat je bestelt!

Er is keuze uit verschillende mokken hieronder vind je de specificaties per mok;
 

Mok wit
- Afmeting: ø 8cm x 9,5cm hoog
- Kleur wit
- Materiaal keramiek
- Geschikt voor de vaatwasser

Mok hart oor
- Afmeting: ø 8,2cm x 9,5cm hoog
- Kleur wit
- Materiaal keramiek
- Geschikt voor de vaatwasser

Mok voetbal
- Afmeting: ø 8,2cm x 9,5cm hoog
- Kleur wit met voetbal
- Materiaal mok keramiek - voetbal plastic
NIET geschikt voor magnetron
- Handwas wordt aangeraden

 

© 2020 - 2024 liefleukkado | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Van 17 april t/m 28 april verwerk en verzenden we géén orders! Alle geplaatste orders worden 29 april op volgorde van binnenkomst weer terug opgepakt.