Mok | eigen getekende poppetjes

Artikel 2 van 13
€ 14,95 (inclusief btw)

Hoe leuk is het om je juf of meester een origineel (afscheids)kado te geven d.m.v. eigen getekende poppetjes met naam van ieder kind uit de klas. 

Aan de slag met de tekening;
- Stem met elkaar af wat je er precies op wilt zetten. Kies je voor een poppetje met naam, of alleen een hoofdje met naam of alleen een naam. Zorg ervoor dat er géén achtergronden bij getekend worden, het kan soms zijn dat er veel hartjes rondom getekend zijn super lief maar ik haal er dan altijd een paar weg om andere tekeningen de ruimte te kunnen geven.
- Voor het mooiste resultaat kun je het beste een wit A4 papiertje pakken, liever te groot dan te klein getekend. Waarop je eventueel eerst dunnetjes met potlood tekent en dit dan overtrekt met zwarte fineliner of dunne stift.
- Liever in kleur? Dat is ook mogelijk laat de tekeningen dan met viltstiften maken. Met kleurpotlood vallen delen van tekeningen weg omdat het te licht is.

- Het is ook mogelijk om een kleine tekst toe te voegen denk aan de klassen naam of de naam van de juf. Er is niet heel veel ruimte voor tekst.
- Hoe meer pixels hoe beter en scherper de tekening/afbeelding erop komt daarom geeft scannen het mooiste resultaat maar een duidelijke foto (in daglicht en vanaf boven gemaakt) met je telefoon is ook voldoende.
- De tekeningen mogen verstuurd worden via wetransfer naar info@liefleukkado.nl (vergeet je ordernummer niet te vermelden) of als reactie op de orderbevestiging, ik mail altijd zodra ik je tekening ontvangen heb of voor eventuele vragen via whatsapp mag ook.

Een gepersonaliseerde mok kan NIET retour worden gezonden, omdat deze speciaal voor je geproduceerd is. Kijk de ingevoerde keuzes altijd goed na voordat je bestelt!

Mok specificaties
- Afmeting: ø 8cm x 9,5cm hoog
- Kleur wit
- Materiaal keramiek
- Geschikt voor de vaatwasser

© 2020 - 2024 liefleukkado | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

De laatste besteldag is 24 juli 2024, alle orders geplaatste ná 24 juli worden vanaf 19 augustus weer terug op gepakt. Meer informatie over onze vakantieperiode lees je via de hoofdpagina of op instagram en facebook!