Mok | Eigen tekening

Artikel 1 van 12
€ 11,95 (inclusief btw)

Om er voor te zorgen dat de tekening goed op de mok past kun je het beste de afmetingen 23x9,5cm aanhouden. Maar op a4 mag uiteraard ook helaas kan ik je dan niet garanderen dat je tekening over de gehele breedte van de mok gaat. We nemen dan altijd contact op om te overleggen.
Mocht je nu een kleine tekening hebben die alleen de voorzijde van de mok bedrukt dan kun je er voor kiezen om aan de achterzijde een tekst te laten plaatsen of naam.

De tekening kan gemaakt worden met stift, verf, krijt of kleurpotlood, hoe duidelijker de tekening hoe beter deze op de mok uitkomt.
Heb je een tekening zonder kleur kun je deze het beste met zwarte fineliner maken of over trekken.

Let op! Kleuren kunnen iets afwijken van de daadwerkelijke tekening.
- Hoe meer pixels hoe beter en scherper de tekening/afbeelding erop komt daarom geeft scannen het mooiste resultaat maar een duidelijke foto (in daglicht en vanaf boven gemaakt) met je telefoon is ook goed.
- De tekening mag verstuurd worden naar info@liefleukkado.nl (vergeet je ordernummer niet te vermelden) of als reactie op de orderbevestiging, ik mail altijd zodra ik je tekening ontvangen heb.

Een gepersonaliseerde mok kan NIET retour worden gezonden, omdat deze speciaal voor je geproduceerd is. Kijk de ingevoerde keuzes altijd goed na voordat je bestelt!

Er is keuze uit verschillende mokken hieronder vind je de specificaties per mok;

Mok wit
- Afmeting: ø 8cm x 9,5cm hoog
- Kleur wit
- Materiaal keramiek
- Geschikt voor de vaatwasser

Glas helder
- Afmeting: ø 8,2cm x 9,5cm hoog
- Kleur helder
- Materiaal glas
- Handwas wordt aangeraden
- LET OP! doordat de glazen transparant zijn is je opdruk dit ook, de tekening is niet 100% dekkend net als bij de andere mokken.

Mok hart oor
- Afmeting: ø 8,2cm x 9,5cm hoog
- Kleur wit
- Materiaal keramiek
- Geschikt voor de vaatwasser

Mok voetbal
- Afmeting: ø 8,2cm x 9,5cm hoog
- Kleur wit met voetbal
- Materiaal mok keramiek - voetbal plastic
NIET geschikt voor magnetron
- Handwas wordt aangeraden
 

© 2020 - 2024 liefleukkado | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Van 17 april t/m 28 april verwerk en verzenden we géén orders! Alle geplaatste orders worden 29 april op volgorde van binnenkomst weer terug opgepakt.